Dra. Berta Miranda Barrio

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cardiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metge adjunt del servei de Cardiologia i desenvolupo la meva activitat mèdica principalment a la Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Adolescent i l’Adult. La unitat ofereix un seguiment integral dels pacients a través de les consultes d’alt rendiment i l’avaluació multidisciplinària. Així mateix, formo part de l’equip de professionals dedicats a la realització de proves d’esforç convencionals per a l’avaluació de pacients amb cardiopatia isquèmica, valvulopaties, miocardiopaties o arrítmies.

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i el 2015 vaig concloure la formació com especialista en Cardiologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. En finalitzar la residència vaig combinar tasques assistencials a la Unitat de Cardiopaties Congènites i a l'acabada d'inaugurar Unitat de Cardiooncologia, després de fer una estada als Estats Units. Posteriorment, des del 2016, he centrat la meva activitat a la Unitat de Cardiopaties Congènites, combinant-la amb la realització de proves d’esforç.

Actualment, participo com a col·laboradora en diversos projectes d’investigació i un estudi finançat pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) del Instituto Carlos III, centrat en l'estudi de pacients amb hipertensió pulmonar.
Sóc membre del " Working Group on Grown-Up Congenital Heart Disease" de la Societat Europea de Cardiologia, de la “Sección de Cardiopatías Congénitas” de la Societat Espanyola de Cardiologia i de la Societat Catalana de Cardiologia.
Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. I en l’àmbit de la docència participo en diversos cursos de formació de professionals amb interès en les Cardiopaties Congènites de l’Adult.
Berta Miranda Barrio

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cardiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.