Afectacions en els accessos per a vehicles al Campus a causa del manteniment de la pavimentació del Passeig de la Vall d'Hebron

Durant els caps de setmana del 29 i 30 de juliol i 5 i 6 d'agost, l'Ajuntament de Barcelona durà a terme actuacions de manteniment de la pavimentació al Passeig de la Vall d'Hebron que afectaran l'accés dels vehicles al recinte de l’Hospital.

18/07/2023

Durant els pròxims dies, l'Ajuntament de Barcelona durà a terme actuacions de manteniment de la pavimentació al Passeig de la Vall d'Hebron que afectaran l'accés dels vehicles al recinte de l’Hospital. Els dies que tindran lloc aquestes actuacions són:

  • Cap de setmana del 29 i 30 de juliol durant les 08.00 a 20.00 hores: Costat muntanya
  • Cap de setmana del 5 i 6 d'agost durant les 08.00 i les 20.00 hores: Costat mar

Aquestes obres afectaran exclusivament l'accés per als vehicles, ja que es faran únicament a la part de la calçada. Els dies de més afectació per als ciutadans que vulguin accedir a l’Hospital amb vehicle seran el 29 i 30 de juliol, ja que durant aquell cap de setmana els accessos del Passeig de la Vall d'Hebron i del Carrer de l'Arquitectura patiran restriccions d'entrada i de sortida.

Durant aquests dies els talls seran intermitents i no afectaran a tot el carrer. És per aquest motiu que hi haurà una persona informant en tot moment de quina és la via més ràpida per poder accedir dins del recinte. Recomanem utilitzar l'accés pel Carrer Nazaret com a circuit alternatiu, ja que aquesta via no patirà restriccions.

Aquestes obres de manteniment també poden afectar la circulació dels autobusos, per la qual cosa recomanem venir a l’Hospital amb altres vies de transport. Per a més informació sobre com arribar a l'Hospital Vall d'Hebron podeu consultar aquest enllaç.

Restriccions passeig Vall d'Hebron

Recomanem utilitzar l'accés pel Carrer Nazaret com a circuit alternatiu, ja que aquesta via no patirà restriccions.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.