Ajuts per a la intensificació de professionals de la salut

L'objecte d'aquesta convocatòria és facilitar la dedicació a la recerca de 2 professionals d'Infermeria, Llevadoria, Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional, Dietètica i Nutrició, Podologia, i Treball Social del Campus Vall d'Hebron.

16/06/2023

El Campus Hospitalari Vall d’Hebron reuneix les condicions idònies per poder desenvolupar recerca translacional d’alt nivell: gran volum de patologia d’alta complexitat, professionals d‘excel·lència contrastada i reconeguda internacionalment, i un Institut de recerca (VHIR) que aposta per obrir noves línies de recerca.

L’aposta del Campus per reforçar la recerca es tradueix en un programa d’ajuts per a la intensificació de professionals de la salut. La finalitat d'aquesta actuació és incrementar el nombre d’aquests professionals que fan simultàniament activitats de recerca, orientada a traslladar el coneixement als pacients i a generar hipòtesis de recerca des de la pràctica assistencial.

Aquest ajut ha de permetre la contractació laboral durant dos anys del personal que substitueixi a les persones candidates, durant el temps que equivalgui a l'alliberament del 50% de la jornada laboral de les persones adjudicatàries en còmput anual.

Les condicions d’aquesta convocatòria s'estableixen de conformitat amb la European Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R), que estableix l'aplicació de mesures obertes, d'igualtat de gènere, transparents i basades en els mèrits, per a contribuir a la promoció de la Recerca i la Innovació Responsable (OTMR).

L'objecte d'aquesta convocatòria és facilitar la dedicació a la recerca de dos professionals d'Infermeria, Llevadoria, Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional, Dietètica i Nutrició, Podologia, i Treball Social del Campus Vall d'Hebron, mitjançant la contractació de personal substitut que desenvolupi les tasques assistencials de les quals se'ls allibera. La durada de l'ajut és de 2 anys.

Podeu consultar les bases completes aquí

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.