Andrés Iniesta col·labora amb Vall d'Hebron i dona un missatge d'ànims als professionals

El futbolista i la seva dona són ambaixadors de Vall d'Hebron.

16/04/2020

Andrés Iniesta i la seva dona, Anna Ortiz, ambaixadors de Vall d'Hebron, han enviat un missatge d'ànims i d'agraïment als nostres professionals per la feina que estan fent en la lluita contra el coronavirus. Ho han fet mitjançant un vídeo enviat des del Japó que s'ha fet arribar als 9.000 professionals de Vall d'Hebron.

En un segon vídeo, adreçat als pacients, familiars i professionals, Iniesta ha dit que és "un orgull seguir col·laborant i sumant en aquesta situació tan difícil i complicada" i ha agraït la feina dels professionals de Vall d'Hebron i de tot el país per intentar que la situació "millori dia rere dia". També ha volgut tenir un recordatori per als pacients i familiars que pateixen la malaltia. Anna Ortiz ha conclòs afirmant que senten un profund orgull de ser ambaixadors de Vall d'Hebron i que senten l'obligació de seguir al costat de tothom.

El futbolista recentment ha fet una donació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i ha animat tota la ciutadania a col·laborar en la lluita contra el coronavirus.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.