Bonpreu-Esclat dona 51.820 euros a la Fundació Albert Bosch que els destinarà al projecte Realitat Millorada de Vall d'Hebron

Gràcies a l'arrodoniment solidari dels establiments del Grup Bonpreu s'han realitzat 300.857 donacions de clients. Els diners obtinguts els rep la Fundació Albert Bosch, que els destinarà al projecte Realitat Millorada de Vall d'Hebron per tal de reformar l'àrea d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital.

04/03/2022

El projecte Realitat Millorada, impulsat per la Fundació Albert Bosch juntament amb la Fundació Small i la Fundació Aladina, té per objectiu humanitzar la zona d’oncologia pediàtrica de Vall d’Hebron per tal de millorar l’estat d’ànim i la qualitat de vida dels i les pacients i els seus familiars. Amb un pressupost de més de 6 milions d’euros, la reforma permetrà una millor organització de les àrees, separant les zones de pacients i familiars de les del treball assistencial, i l'entrada de llum natural a aquestes àrees per a millorar l'estat d'ànim de pacients i acompanyants. A més, es posaran nous espais de jocs perquè els nens i nenes puguin distreure'si i hi haurà una àrea dedicada als adolescents.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots i totes les clientes de Bonpreu-Esclat que en efectuar el pagament de la seva compra amb targeta bancària han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

A l’acte d’entrega del xec han estat presents el Dr. Lucas Moreno, cap del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, i Esther Diaz, supervisora del Servei, per part de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Susanna Juan, responsable de comunicació del Grup Bonpreu-Esclat, Anna Moragas, responsable de comunicació de Worldcoo, i Cristina Sanz, Directora de la Fundació Albert Bosch.

La Fundació Albert Bosch va ser creada l'any 2004 per Noel Alimentària amb l'objectiu de promoure la recerca de solucions mèdiques, bioquímiques i quirúrgiques de malalties infantils, i col·labora de forma activa amb diversos projectes de Vall d’Hebron.

El Grup Bonpreu és una empresa catalana del sector de l'alimentació, fundada l'any 1974, i que té establiments per tota Catalunya. En l'actualitat compta amb més de 190 comerços oberts al públic.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.