Celebra el Dia Internacional del Nen Prematur amb Vall d’Hebron

El dia 17 de novembre se celebra el Dia Mundial del Nen Prematur. A Vall d’Hebron hem preparat una sèrie d’activitats per commemorar aquesta jornada tan especial.

13/11/2018

A L’Hospital Infantil i de la Dona 

El primer dels actes tindrà lloc a l’Hospital Infantil i de la Dona el 15 de novembre a les 16.00 h.  Començarà amb una trobada de pares de nens prematurs de Vall d’Hebron en què participaran el Dr. Félix Castillo, cap del Servei de Neonatologia; la psicòloga María Emilia Dip, de Vall d’Hebron, i l’autora del conte “El gran tesoro”,  Concha García. Tot seguit es projectarà el vídeo del monologuista i músic Fonso Castillo. La festa acabarà amb un berenar, l’actuació musical de Sergi Martínez, diferents tallers per als nens i nenes i la tradicional penjada de mitjonets.

 

A l’Illa Diagonal

El 17 de novembre de les 12.00 fins a les 20.00 h, Dia Internacional del Nen Prematur, ens traslladarem a l’Illa Diagonal, on t’esperem per fer tallers de bolquers i conèixer com es té cura d’un nadó prematur, entre altres activitats per gaudir en família.

 

A l’Auditori Axa

Les activitats amb motiu d’aquest dia tan especial finalitzaran el 18 de novembre a les 12.00 h amb un Concert  Solidari de Montserrat  Martí  Caballé a l’Auditori Axa per a tota la família.

El concert solidari vol prendre el relleu a la Nit Solidària - Jarabe Contra el Càncer de l’any passat, amb l’objectiu de consolidar un esdeveniment anual solidari del Campus Vall d’Hebron. Compra la teva entrada aquí i participaràs en el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron.

 

T’hi esperem!

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.