Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient

Vall d’Hebron referma el seu compromís per la sostenibilitat amb l’aplicació de mesures que limiten l’impacte de residus i emissions

04/06/2019

Any rere any, el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus referma la seva aposta pel medi ambient i la sostenibilitat amb l’aplicació de mesures que limiten l’impacte de residus i emissions. En el Dia Mundial del Medi Ambient, convé recordar que la preservació del nostre planeta passa, com a institució, per la nostra quotidianitat. Vall d’Hebron deixa descansar els recursos com l'aigua (tancant aixetes, instal·lant aixetes temporitzades i airejadors, col·locant cisternes de doble descàrrega), l'energia (apaguem els llums i ordinadors, instal·lem detectors volumètrics i enllumenat incandescent o de leds) i el paper i tòner (utilitzem paper reciclat, promovem la digitalització de documents).

També estalviem en climatització (situant la temperatura d'hivern entre 20 i 23 graus i la d'estiu entre 23 i 26), en aparells informàtics (fem un ús racional dels aparells, programem l'estalvi energètic com el mode repòs) i en paper (no llancem paper eixugamans a inodors i instal·lem dispensadors eixugamans de tovalloletes biodegradables).

Per garantir l’aplicació de totes aquestes mesures en el dia a dia de Vall d’Hebron, hem reestructurat i reorientat la Comissió de Medi Ambient, els principals objectius de la qual són l’estalvi energètic i la reducció i millor gestió dels residus que es generen al nostre hospital. Una de les mesures més eficaces que hem pres per reduir el consum energètic és la programació tecnològica en determinades instal·lacions, com ara els blocs quirúrgics. A partir de les sis de la tarda, hem configurat els quiròfans perquè entrin en repòs (baix rendiment): només amb aquesta mesura ja estem estalviant el corresponent a 150.000 euros anuals de consum elèctric. Llegeix aquí tot el que Vall d’Hebron està fent per garantir l’estalvi energètic i la gestió de residus. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.