Celebrem el Nadal a Vall d’Hebron

L’Hospital s’engalana per donar la benvinguda a les festes i organitza diferents activitats gràcies als seus professionals i la col·laboració d’associacions i voluntaris. 

05/12/2022

Nadal és a tocar i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ja ha començat a guarnir-se per donar la benvinguda a les festes. Tres grans arbres de Nadal decoren els vestíbuls de l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Els ornaments han estat un regal de l’associació Més X tu.

Els nens, nenes i adolescents ja poden enviar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient a través de les bústies habilitades a les diferents plantes. Les bústies són una contribució d’ACA Taxonera.

A més, l’equip de professionals de Vall d’Hebron, amb la col·laboració d’associacions i voluntaris, han organitzat tot un seguit d’activitats perquè els pacients que han de passar ingressats aquestes festes gaudeixin del millor Nadal possible. 

Entitats com Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) ajudaran a decorar el Servei d’Oncologia Pediàtrica de Vall d’Hebron, mentre que l’Escola Frederic Mistral, que el Nadal passat va convertir l’Hospital Infantil en la nit estelada de Vincent van Gogh amb estels realitzats pels seus alumnes, i la Fundació Small contribuiran a guarnir la resta de plantes. El Tió de Nadal cagarà regals el 21 de desembre a l’Hospital Infantil amb l’ajut de Papallassos, però també estarà present en algunes plantes d’adults, com ara a la quarta planta de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Així mateix, el 21 de desembre tindrà lloc el Concert de Nadal Maria Canals, que es farà amb un piano que estarà al vestíbul de l'Hospital Infantil i de la Dona. Els Reis Mags no fallaran als més petits, però tampoc als grans: els regals arribaran també pacients adults ( pacients hospitalitzats) , gràcies a la col·laboració de La Nau. 

El 16 de desembre, la Fundació Hospitalitat organitzarà tallers de treballs manuals a l’Hospital Infantil. El 23 de desembre, el dia d’abans de la Nit de Nadal, el Pare Noel arribarà a Vall d’Hebron amb el tradicional descens per la façana de l’Hospital de la Dona, com va començar a fer el 2017 gràcies a l’empresa Accés Vertical, experts en treballs d’altura. El Pare Noel també ens felicitarà les festes amb un vídeo retransmès a les  pantalles de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquell mateix dia, el vestíbul de l’Hospital Infantil acollirà un concert de nadales per part de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Tots els nens i nenes rebran regals de Nadal i un nino amigurumi gràcies a Llanetes amb companyia, que fa ninos per als nens i nenes malalts que estan ingressats als hospitals. Els Reis Mags posaran el punt final a les festes a l’Hospital Infantil el 6 de gener al matí i també n’hi haurà un esmorzar, gentilesa d’ARCASA. 

L’equip de professionals de Vall d’Hebron, amb la col·laboració d’associacions i voluntaris, han organitzat tot un seguit d’activitats perquè els pacients que han de passar ingressats aquestes festes gaudeixin del millor Nadal possible.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.