Destacada participació de Vall d’Hebron en la Reunió Anual de Cardiologia Geriátrica de la SEC

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) ha celebrat a Vall d’Hebron la seva Reunió Anual de Cardiologia Geriàtrica amb una destacada participació de professionals del Servei de Cardiologia de l'Hospital. 

04/10/2018

La Secció de Cardiologia Geriàtrica de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) ha celebrat la seva reunió anual a Vall d’Hebron. Durant aquesta reunió s'han exposat els principals temes d'interès i avanços en els problemes cardiovasculars de les persones d'edat avançada. D'aquesta manera, s'ha parlat de decisions complexes en persones grans amb estenosi aòrtica, l'optimització del tractament farmacològic, la síndrome de Bayés o com proporcionar una atenció global al pacient d’edat avançada. 

Com explica el Dr. David García-Dorado, cap del Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron, la cardiologia geriàtrica és un àmbit “cada vegada més rellevant degut, fonamentalment, al ràpid envelliment de la població”. Així mateix, assenyala el Dr. García-Dorado, el Servei de Cardiologia té un enorme interès en aquest camp. “Les nostres principals contribucions han estat a l'àrea clínica, amb el desenvolupament i aplicació de pautes i tractaments en pacients d'edat avançada o molt avançada, però també en el terreny de la recerca, tant clínica com traslacional i bàsica, amb una potent línia de recerca en mecanismes moleculars de l'envelliment cardíac i cardiovascular”, afegeix.

Pel que fa als reptes en aquest àmbit, el Dr. García-Dorado remarca la necessitat de “obtenir major i millor evidència sobre l'eficàcia dels procediments diagnòstics i tractaments en les persones d’edat avançada”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.