Dos investigadors de Vall d'Hebron, guanyadors de dos Premis Pioner 2017

La Institució CERCA ha celebrat l’acte de lliurament dels Premis Pioner 2017 en el que han estat guardonats dos investigadors de Vall d'Hebron Campus Hospitalari.

19/12/2017

D'una banda, la Dra. Elena Martínez García del grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l'Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR) pel seu projecte d’investigació: Protein signatures in uterine aspirates to improve diagnosis of endometrial cancer. “The CEMARK project". El jurat ha valorat l’originalitat, el potencial impacte, el pla d’explotació realista i l’ingent treball a l’hora d’identificar nous biomarcadors per a una millor detecció i tractament del càncer d’endometri.

De l'altra banda el Dr. Daniel Massó Vallés del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) pel seu projecte d’investigació: Inhibiting Myc and the Myc dependent inflammatory response as cancer therapies. El jurat ha valorat els resultats obtinguts en un àmbit de gran impacte i amb una clara arribada al mercat.

En la quarta edició d’aquests premis han participat un total de trenta investigadors i investigadores (16 homes i 14 dones) provinents de quinze centres CERCA. Per àmbits, s’han presentat 8 projectes de ciències; 14 de ciències mèdiques i de la salut; 7 d’enginyeria i 1 d’Humanitats i Ciències Socials. La dotació de cada premi és de 1.000 Euros, que aporten les institucions i empreses col·laboradores amb aquesta iniciativa. Enguany, els col·laboradors han estat la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), el programa Catalunya Emprèn d’ACCIÓ, el programa The Collider de Mobile World Capital Barcelona i el bufet d’advocats ROUSAUD COSTAS DURAN SLP.

El jurat ha estat integrat per Eduard Balbuena, professor del Departament d'Empresa de la UAB, Josep Maria Pujals, advocat d’Oficina Ponti, Melba Navarro, doctora en bioenginyeria i experta en transferència de tecnologia a CIMNE Tecnologia i Roger Cabezas, director de projectes de CERCA i responsable de transferència de tecnologia.

Els premis Pioner reconeixen aquells investigadors dels centres CERCA que durant els darrers 12 mesos han presentat la tesi doctoral amb una clara vocació per iniciar o enfortir alguna tecnologia o producte que pugui tenir interès industrial o comercial, o bé que contribueix significativament al desenvolupament de polítiques públiques.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.