El Campus Vall d’Hebron rep la visita d’una delegació del “Clúster d’Excel·lència Clínica” de la Cambra de Comerç de Cali

La setmana del 19-23 de març, una delegació de representants de clíniques pertanyents al “Clúster d’Excel·lència Clínica” de la Cambra de Comerç de Cali, Colòmbia, van visitar el Campus Vall d’Hebron. Aquesta visita ha estat l’etapa final d’un projecte de 18 mesos dut a terme per la Unitat d’Innovació del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per ajudar aquests centres en la creació de les seves respectives Unitats d'Innovació.

26/03/2018

La delegació estava formada per una desena de professionals de la Clínica Amiga, la Fundación Saluvité, la Clínica de Oftalmología-Javeriana, Valle Salud IPS, la Fundación Valle del Lili i el Centro Médico Imbanaco. El Dr. Joan X. Comella, director del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR); Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Laia Arnal, Cap de l'Àrea de Desenvolupament de Negoci del VHIR, els hi van donar la benvinguda.

Al llarg de tot el dia, a través de les diferents intervencions dels professionals del VHIR i de l'Hospital Vall d'Hebron, la delegació va descobrir el funcionament del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. Així, els visitants van tenir l’oportunitat de conèixer el model de gestió de processos, la gestió del coneixement integral i la innovació assistencial, la promoció i gestió de la recerca clínica, els serveis científico-tècnics preclínics i clínics, l’estratègia de desenvolupament de negoci del VHIR i la metodologia d’avaluació de tecnologies. La jornada es va completar amb una visita als Laboratoris Centrals de Vall d’Hebron. Durant la setmana, la delegació també va visitar altres centres, com l’Hospital Clínic, Biocat, el Parc Científic de Barcelona, l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) i l’Institut Català de la Salut (ICS), i van poder conèixer el funcionament de la comunitat virtual Innòbics de l’ICS.

Aquesta visita ha estat l’etapa final d’un projecte de 18 mesos dut a terme per la Unitat d’Innovació del VHIR. Aquest projecte rep el nom de "Clúster d'Excel·lència Clínica", i hi participen també la Cambra de Comerç de Cali, cinc de les millors clíniques de Colòmbia i els seus respectius centres de recerca. Gràcies a la col·laboració de la Unitat d’Innovació del VHIR, aquestes clíniques han pogut completar amb èxit la creació de les seves respectives Unitats d'Innovació, amb l'objectiu de poder gestionar les seves pròpies idees, projectes, patents, transferència de tecnologia, know how i serveis, a través de llicències o creació de spin off.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.