El projecte per construir el nou Centre de Neonatologia Avançada segueix endavant

La campanya "Amb tu, com a casa" segueix sumant noves accions en què diferents persones i entitats estan participant. A totes elles, els volem donar les gràcies. 

25/04/2018

La campanya, que va començar el passat més d’octubre, ha sumat dues accions importants aquests darrers dies. D’una banda, el dia 17 vam recollir més de 1.600 #RosesAmbCor als Ferrocarrils de la Generalitat, amb tot de missatges per als pacients ingressats amb motiu del Dia de Sant Jordi, que es podien quedar un punt de llibre “Amb tu, com a casa”. De l’altra, TV3 també s’hi ha volgut sumar i aquests dies emetrà l’anunci de l’Álvaro, un petit guerrer sense armadura que va néixer abans de temps.

El 15 de maig, amb motiu del Dia Mundial del Mètode Cangur, prepararem un seguit d’activitats per donar a conèixer aquesta campanya que permetrà que els nadons i les seves famílies gaudeixin d’un espai més confortable i idoni per a la seva recuperació.

Si vols conèixer la campanya i sumar-t’hi entra a ambtucomacasa.com. I si t’animes, ajuda’ns a difondre-la a xarxes socials amb l’etiqueta #BornToBeExtraordinary.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.