L’associació Las Historias de Sofía recapta fons per al programa “Amb tu, com a casa”

L'associació fa una donació de 1380 euros i destina els beneficis íntegres de la venda del conte solidari El Gran Tesoro a la campanya.

18/12/2018

El passat 11 de desembre, l’associació Las Historias de Sofía es va reunir amb el Dr. Fèlix Castillo, cap del servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per celebrar la donació dels 1380 euros recaptats íntegrament al torneig de pàdel solidari per a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron. El torneig va tenir lloc al Club de Pàdel Vilanova i va comptar amb la presència del Sr. Pablo Lima, considerat el millor jugador de pàdel a nivell mundial.

Paral·lelament a aquest acte solidari, Las Historias de Sofía han editat i publicat un conte anomenat El Gran Tesoro, de la col·lecció de Las Historias de Sofía. Els beneficis íntegres que generi aquest conte solidari, que s’acaba de posar a la venda, també es destinaran a la campanya “Amb tu. Com a casa”.

La presentació d’aquest conte solidari va tenir lloc el passat dia 1 de desembre a la sala Brisa de l’Hotel Calipolis de Sitges i va comptar amb participació com a ponents del Dr. Fèlix Castillo, que va oferir la seva visió professional, el Sr. Pablo Lima, la Sra. Concha García, autora del conte i que va explicar perquè des de Las Historias de Sofía es va decidir apostar per un projecte com el d'“Amb tu, com a casa” i la Sra. Natividad Colchón, de l’Associació Prematurs Vall d’Hebron i mare de dos nens prematurs.

Las historias de Sofía és una associació solidària que dissenya accions i desenvolupa projectes dirigits a treballar diferents aspectes relacionats amb la infància per a col·laborar al fet que els més petits i les seves famílies, especialment aquells que estan vivint situacions difícils, tinguin una millor qualitat de vida. Els seus objectius principals són donar suport econòmic a entitats que duen a terme tasques d'investigació de malalties infantils i altres entitats que realitzen un treball directe amb la infància i les seves famílies, potenciar l’educació de valors en la infància i promoure els espais cardioprotegits en els centres educatius.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.