El VHIR publica la Memòria Anual de 2019

La Memòria Anual del VHIR de 2019 conté vídeos sobre les publicacions més importants del 2019 així com les principals dades i gràfics de producció científica, recursos humans i afers econòmics, i els resultats de cadascuna de les unitats que donen suport a la recerca.

17/09/2020

El VHIR presenta els seus resultats científics i institucionals de l’any 2019 seguint el format utilitzat els darrers vuit anys, la memòria multimèdia. El format digital continua aportant modernitat i agilitat, amb vídeos i gràfics que ajuden a explicar el que hem fet durant aquest període de 12 mesos.

Una vegada més, a l’edició multimèdia del nostre informe anual, hem inclòs els vídeos sobre les publicacions més importants del 2019 d’acord amb les votacions dels nostres investigadors principals, les aliances estratègiques per a la internacionalització del VHIRl'opinió del nostre director i una presentació de 12 imatges guanyadores del concurs anual de fotografia científica del VHIR.

Finalment, la Memòria Anual del 2019 també conté, com sempre, les principals dades i gràfics de producció científica, recursos humans afers econòmics, així com els resultats de cadascuna de les unitats que donen suport a la recerca.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.