Els guanyadors del Concurs Fotogràfic Vall d’Hebron 2020 recullen la seva obra en format làmina

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d'Hebron, i el Dr. Joan X. Comella, director del VHIR, han lliurat avui als guanyadors i guanyadores del Concurs Fotogràfic Vall d'Hebron la seva obra en format làmina.

27/09/2021

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d'Hebron, i el Dr. Joan X. Comella, director del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), han lliurat avui als guanyadors i guanyadores del Concurs Fotogràfic Vall d'Hebron la seva obra en format làmina. Un any més, la participació s'ha incrementat, amb un total de 68 fotografies presentades a la categoria de Fotografia Científica per part de 45 autors –cada persona podia presentar-ne un màxim de tres– i 50 fotografies presentades en la de l'Hospital de les Persones per part de 35 autors. L'any anterior, s'havien presentat un total de 57 i 58 fotografies en cada categoria respectivament.

En l'acte de lliurament, cadascun dels autors ha recollit la seva imatge en format làmina. En la categoria Hospital de les Persones, el Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d'Hebron, ha felicitat cada guanyador i entregat impreses instantànies com 'Desesperança als ulls. Fi de la Guàrdia (UCI D2). Primera Onada COVID', de Marina Macía, 'Esperant a l'Abu', d'Alba Bassets, 'Resistirem', d'Emma García, o 'Equip SEM Pediàtric Vall d'Hebron/Volando Vengo', de Xoan González, en la categoria Hospital de les Persones.

Dins la categoria de Fotografia Científica, ha saludat els guanyadors el Dr. Joan Comella, director del VHIR, i fet el lliurament de les làmines d'instantànies com 'Rusc hepàtic", d'Imma Raurell, 'Ou Ferrat amb Nanocàpsules', de Miguel García, 'Tempesta Solar", de Victor Puntes, o 'Niu supraselar", d'Humberto Diaz-Silva.

Demà Vall d’Hebron llençarà l'edició del Concurs Fotogràfic Vall d'Hebron 2021, en la qual pot participar un any més tot el personal de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

P

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.