Els Reis d'Espanya feliciten i animen als treballadors de Vall d'Hebron

Per telèfon, el director assitencial, el Dr. Antonio Roman, els va explicar l’evolució del pla de contingència, la readaptació dels professionals i els espais i la col·laboració amb el territori, hospitals privats i hotels.

19/04/2020

El passat dissabte els Reis d’Espanya van mantenir una conversa amb el Director Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Antonio Roman, durant la qual van transmetre la seva felicitació i ànims a tot el personal de la nostra institució per la feina feta durant la gestió del coronavirus.

Durant la trucada, que va durar 45 minuts, Felipe i Letizia van interessar-se per la situació actual de l’hospital i pels plans que s’havien fet per afrontar la situació, i van demanar que es transmetés a tots els professionals de Vall d’Hebron l’agraïment pel gran esforç fet en les darreres setmanes, així com els ànims per afrontar el que queda.

El Dr. Roman els va explicar l’evolució del pla de contingència, la readaptació dels professionals i els espais, la col·laboració amb el territori i hospitals privats, així com els hotels que estan acollint pacients i professionals. I per sobre de tot, el gran compromís de tota l’organització de l’hospital més gran de Catalunya, que ha permès fer front a la gran activitat de les darreres setmanes i que serà necessari per afrontar la nova situació de transició que farà des d’ara compatible l’atenció al pacient amb COVID-19 i al no COVID-19.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.