Ens sumem un any més a la Setmana Sense Fum

“Fumar dins del Campus està fora de lloc” és el lema que llueix per la “Setmana Sense Fum” d'enguany, que té lloc entre els dies 25 i 31 de maig.

24/05/2021

Vall d’Hebron torna a implicar-se un any més en la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig) amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de no fumar i de poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Enguany, a més, la Setmana arriba poc després de l’estrena de la nova campanya Sense Fum de Vall d'Hebron llançada el passat mes de febrer, que amb l’eslògan “Dins del Campus fumar està fora de lloc” pretén aconseguir que no hi hagi persones fumant dins del recinte del Campus Vall d’Hebron. Fumar en un centre hospitalari perjudica la salut dels pacients i de les persones que hi treballen, dona un mal exemple de cara als pacients i a més està prohibit per llei. Durant la setmana es difondran materials per les xarxes socials del Campus com ara els beneficis de deixar de fumar i consells per aconseguir-ho i per no recaure-hi. A més, els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil faran dibuixos en què deixaran constància de com s'imaginen el món sense el fum del tabac, i els millors dibuixos s'enduran un premi.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) a Catalunya.

Sessió informativa per a pacients, familiars i cuidadors: esclerosi múltiple i tabaquisme

Un any més, el Cemcat organitza la sessió informativa per a pacients, familiars i cuidadors: esclerosi múltiple i tabaquisme. Tindrà lloc dilluns vinent, 31 de maig, de 17.00 a 18.00 hores i serà en format webinar.

La benvinguda i introducció serà per part del Dr. Jordi Rio, neuròleg del Cemcat; posteriorment, la Dra. Susana Otero, adjunta al Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, farà la xerrada titulada "Tabac i esclerosi múltiple: evidències"; després, el Dr. Josep Maria Sánchez impartirà la conferència "Consulta de deshabituació de tabac", i finalment es farà una taula rodona amb la presència d'un pacient testimoni. S'acabarà la sessió amb un torn de preguntes.

Dilluns 31 de maig a les 17.00 hores podràs seguir la sessió clicant aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.