Finalitzen les auditories perquè Vall d'Hebron esdevingui Centre, Servei i Unitat de Referència de l’Estat en tres malalties minoritàries més

El 26 de novembre ha tingut lloc la tercera de les auditories que el Ministeri de Sanitat ha fet aquest mes a Vall d’Hebron perquè esdevingui Centre, Servei i Unitat de Referència (CSUR) en tres malalties minoritàries més: l’angioedema hereditari, les malalties autoimmunes sistèmiques i les malalties autoinflamatòries.

27/11/2020

Actualment, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ja compta amb 33 acreditacions CSUR. Som el centre sanitari de Catalunya i del conjunt de l’Estat amb un major nombre de CSUR. Això significa que el Ministeri de Sanitat ha auditat positivament la nostra excel·lència en el tractament d’aquestes patologies i que qualsevol pacient de l’Estat pot tractar-se aquí.

Entre d’altres, Vall d’Hebron és Centre, Servei i Unitat de Referència en cremats crítics, trasplantaments pulmonars, cardiopaties familiars, malalties metabòliques congènites, esclerosi múltiple, osteotomia pèlvica en displàsies maluc, assistència integral a l’adult amb cardiopatia congènita i sarcomes i altres tumors musculoesquelètics. Cal destacar que compta amb 13 acreditacions CSUR que avalen l’expertesa en el tractament específic de pacients pediàtrics afectats per malalties com sarcomes, neurocirurgia pediatria complexa, neuroblastomes i trasplantament renal, hepàtic, cardíac i de progenitors hematopoètics al·logènic. Aquestes 13 acreditacions CSUR de Vall d’Hebron el converteixen en el segon centre de l’Estat en nombre de CSUR en el tractament del pacient pediàtric.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.