Ja pots consultar la Memòria 2018 de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

La Memòria recull les fites més importants del 2018 en el camp assistencial, de la recerca, de la docència i de la comunicació.

30/12/2019

La Memòria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és una eina de comunicació adreçada a la ciutadania per donar a conèixer la feina que han dut a terme els professionals del centre. La Memòria d’enguany recull les fites més importants del 2018 en el camp assistencial, de la recerca, de la docència i de la comunicació.

La Memòria s’inicia amb les xifres generals més destacades, com ara que a l’Hospital som 7.814 professionals, dels quals el 72 % són dones i el 28 % homes. A nivell assistencial, entre els quatre hospitals que ens conformen (Hospital General, Hospital Infantil, Hospital de la Dona i Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats), el 2018 hem rebut més de 923.000 visites de consultes externes, hem fet més de 35.000 intervencions de cirurgia major, hem atès gairebé 205.000 urgències i hem realitzat 319 trasplantaments (42 de pediàtrics i 277 d’adults). Les proves diagnòstiques realitzades en total arriben gairebé als 18 milions, xifra que inclou l’activitat de la Gerència Territorial de Barcelona i de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Novament, els professionals de Vall d’Hebron s’han situat a l’avantguarda de la investigació científica. Prova d’això és que, en l’àmbit de la recerca, els nostres professionals han publicat 1.351 articles en revistes indexades amb factor d’impacte i s’han transferit 187 patents. Pel que fa a la docència, formem els futurs professionals de la salut mitjançant diversos programes, des del nivell universitari, passant per la residència i formació especialitzada, alhora que apostant per la formació continuada dels professionals. Totes aquestes dades queden reflectides a la Memòria, de les quals destaquen les 133 noves places de residents adjudicades i els 912 estudiants de grau.

Quant a la pàgina web de Vall d’Hebron, estrenada el setembre de 2017, segueix augmentant considerablement en nombre de visites any rere any: el 2018 en va rebre 836.000, xifra que suposa un augment del 57,5 % respecte el 2017.

Consulta aquí la Memòria 2018.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.