La Fundació Infantil Ronald McDonald dóna 7.000 euros a la campanya “Amb tu, com a casa”

La  Junta Executiva de la Fundació Infantil Ronald McDonald va visitar el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per conèixer de primera mà la tasca que duen a terme els professionals que tenen cura dels nens prematurs.

19/11/2018

La Fundació Infantil Ronald McDonald ha donat 7.000 euros a la campanya “Amb tu, com a casa”. Aquesta campanya té com a objectiu la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron. Aquest projecte vol situar la família al centre de les cures al nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins l’hospital, en els quals els familiars se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

La  Junta Executiva de la Fundació Infantil Ronald McDonald va voler conèixer com treballen els professionals del Servei de Neonatologia i les necessitats de les famílies i els nounats. Per aquest motiu, van visitar el Servei el Sr. José Antonio García, director de la Fundació Infantil Ronald McDonald; la Sra. Blanca Moreno, presidenta; el Sr. Manuel Alguacil, vicepresident; la Sra. Luisa Masuet, secretària; el Sr. Joaquín Guardeño, tresorer; el Sr. Laurent Deleval, president del Consell de la Casa; el Sr. Francesc Cano, membre del Consell de la Casa; i la Sra. Marta Soler, col·laboradora de la Fundació. Per part de Vall d’Hebron, els van acompanyar durant la visita el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital Vall d’Hebron; la Dra. Ana Ochoa de Echagüen, directora assistencial; la Sra. Sònia Cortés, directora de Recursos Econòmics; la Sra. M. Luisa Sarrias, directora de Serveis Generals; la Sra. Rosa Romà, directora de Comunicació, Màrqueting i RSC; la Sra. Conchita Peña, coordinadora d’Atenció al Ciutadà; el Dr. Fèlix Castillo, cap del Servei de Neonatologia; el Dr. Héctor Boix, del Servei de Neonatologia; la Sra. Marta Reche, supervisora d’infermeria del Servei de Neonatologia, i la Sra. Eunice Blanco, responsable d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital Infantil i de la Dona.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.