La nostra biblioteca potencia el Bibliolab i el Club de Lectura

Amb més de cinquanta anys d’història, la biblioteca del Campus Vall d’Hebron ha augmentat ara els serveis del Bibliolab, un espai de treball adaptat a les noves necessitats dels i les professionals i on s’ofereixen serveis digitals adaptats a les noves tecnologies, i el Club de Lectura. 

24/10/2021

Amb més de cinquanta anys d’història, la biblioteca del Campus Vall d’Hebron ha augmentat ara els serveis del Bibliolab, un espai de treball adaptat a les noves necessitats dels i les professionals i on s’ofereixen serveis digitals adaptats a les noves tecnologies.

Bibliolab està plantejat com un lloc de trobada per als i les professionals, un màxim de deu, on explorin els recursos que ofereix la biblioteca per a la generació de coneixement. Disposa d’una pantalla interactiva amb l’oferta de recursos bibliogràfics i eines de gestió del coneixement. En aquest espai es portaran a terme tallers de forma setmanal, tant presencials com virtuals, dirigits pel personal documentalista, amb l’objectiu que els i les professionals de Vall d’Hebron puguin extreure el màxim de profit dels recursos de la biblioteca. En concret, s’impartiran tallers sobre el CVN, un currículum vítae únic per a investigadors i investigadores i interoperable entre els sistemes informàtics, i sobre importació/exportació bibliogràfica entre plataformes. També n’hi haurà tallers sobre creació del perfil professional digitals i sobre el càlcul del factor H dels autors; un número que avalua el pes d’un autor dins una comunitat científica. Altres matèries que s’impartiran al Bibliolab seran nivell avançat en cerca bibliogràfica, publicació en accés obert i difusió de la ciència oberta, així com a pràctiques orientades a augmentar l’impacte de la producció científica. 

La Biblioteca també acull les reunions bimestrals del Club de Lectura del Campus, plantejat com un espai de trobada i reflexió grupal a partir de la lectura de textos de contingut científic i divulgatiu, amb una visió humanista de la biomedicina i del món actual. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.