Memòria Anual del VHIR 2020

Presentem, per desè any consecutiu, l’aposta del VHIR per comunicar els seus resultats científics i institucionals de l’any 2020: la memòria multimèdia. 

19/09/2021

Presentem, per desè any consecutiu, l’aposta del VHIR per comunicar els seus resultats científics i institucionals de l’any 2020: la memòria multimèdia. El format digital continua aportant modernitat i agilitat, amb vídeos i gràfics que ajuden a explicar el que hem fet durant aquest període de 12 mesos.

Una vegada més, a l’edició multimèdia del nostre informe anual, hem inclòs els vídeos sobre les publicacions més importants del 2020  d’acord amb les votacions dels nostres investigadors principals.

L’editorial del nostre director fa referència a les principals fites científiques i institucionals aconseguides en un any que ha estat marcat per la COVID-19, però que també ens deixa notícies molt positives com haver assolit els 8.000 punts de factor d’impacte, els fons europeus next generation, la creació de sis spin-offs o l’inici de les obres del nou edifici de recerca.

Un altre dels vídeos destacats de la memòria explica la Task Force COVID-19, un entorn de treball multidisciplinari format per més de 190 professionals de Vall d’Hebron per tal de donar el millor servei possible a la ciutadania alhora que respondre a molts dels reptes que encara planteja la Covid.

Finalment, la Memòria Anual del 2020 també conté, com sempre, les principals dades i gràfics de producció científica, recursos humans afers econòmics, així com els resultats de cadascuna de les unitats que donen suport a la recerca.

Consulta la Memòria Anual del VHIR en aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.