Premis Best in Class de Gaceta Mèdica per al Servei d'Hematologia i el Cemcat

El Servei d’Hematologia i Hemoteràpia ha rebut un guardó Best in Class (BiC) en la categoria de Millor Servei en Leucèmia Limfocítica Crònica. El Cemcat (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya) va ser guardonat amb el Premi BiC al Millor Servei d’Esclerosi Múltiple.

23/10/2018

Vall d’Hebron ha rebut dos premis Best in Class (BiC) per part de la publicació sanitària Gaceta Mèdica. El Servei d’Hematologia i Hemoteràpia ha rebut un guardó en la categoria de Millor Servei en Leucèmia Limfocítica Crònica, mentre que el Cemcat (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya) va ser guardonat amb el Premi BiC al Millor Servei d’Esclerosi Múltiple. Els premis estan subjectes a l’Índex de Qualitat en Atenció al Pacient (IQAP) que constitueix el segell principal d'aquests guardons, i que s’obté a partir dels qüestionaris revisats per les societats científiques i que completen els centres, en els quals detallen els procediments que segueixen de manera rigorosa.

Com va explicar el Dr. Francesc Bosch, cap del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia, “la recepció d'aquest premi és un gran orgull per al nostre Servei i també una motivació per seguir millorant en el maneig dels pacients amb leucèmia limfocítica  crònica i altres malalties hematològiques”. Així mateix, el Dr. Francesc Bosch, que també és Investigador Principal del Grup d’Hematologia Experimental del VHIO (Vall d’Hebron Institut d'Oncologia), va afegir que “estem duent a terme un estudi biològic sobre el paper del sistema immune en la leucèmia limfocítica  crònica. Els resultats poden aportar un enfocament nou en com entenem els mecanismes de progressió d’aquesta malaltia”.

Per la seva banda, el Cemcat porta treballant més de 20 anys per donar una resposta integral als pacients amb malalties neuroimmunològiques, especialment l’esclerosi múltiple, per millorar el seu estat de salut i aconseguir el màxim grau de qualitat de vida. D’aquesta manera, els pacients poden ser diagnosticats, tractats, fer neurorrehabilitació i participar en assajos clínics i recerca sense sortir del centre situat al Campus Vall d'Hebron. 

Aquest guardó suposa, com el rebut el 2014, un clar signe de la millora contínua que s’està duent a terme. Per al Dr. Jaume Sastre-Garriga, sub-director de Cemcat, que va recollir el premi en nom de tot l’equip, “el guardó suposa un reconeixement al treball i el compromís d’un equip interdisciplinari de més de 70 professionals i evidencia que el nostre objectiu ha de seguir sent aconseguir l’excel·lència assistencial i la innovació en recerca”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.