Roche i Novo Nordisk visiten el nou Hospital de Dia de Diabetis de Vall d’Hebron

El nou Hospital de Dia de Diabetis integra la Unitat de Tecnologies en Diabetis, que posa a disposició dels i de les pacients les últimes tecnologies per al diagnòstic i el tractament de la diabetis i les seves complicacions.

02/12/2021

Alts càrrecs de les empreses farmacèutiques Novo Nordisk i Roche han visitat avui les instal·lacions de l’Hospital de Dia de Diabetis-Unitat de Noves Tecnologies, que es troba a la planta 7 de l’Hospital General. Novo Nordisk i Roche han col·laborat en la implementació d’aquest Hospital de Dia de Diabetis, que permet millorar l’atenció a les persones amb diabetis mal controlada, donant suport als Centres d’Atenció Primària de l’àrea de referència de Vall d’Hebron, a les plantes d’hospitalització i al Servei d’Urgències. L’objectiu és proporcionar una resposta ràpida i eficient al mal control de la glucèmia. Una actuació coordinada entre endocrinologia i infermeria permet, a curt termini, prevenir ingressos hospitalaris i consultes al Servei d’Urgències i escurçar l’estada hospitalària en els pacients ja ingressats i, a llarg termini, disminuir la incidència de complicacions cròniques de la diabetis.

“Gràcies a l’ajuda d’aquestes empreses hem pogut culminar la implementació d’aquest Hospital de Dia de Diabetis. Aquest és un clar exemple de com la col·laboració publicoprivada pot donar fruits d’excel·lència”, assegura el Dr. Rafael Simó, cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. El nou Hospital de Dia de Diabetis integra la Unitat de Tecnologies en Diabetis, que posa a disposició dels i de les pacients les últimes tecnologies per al diagnòstic i el tractament de la diabetis i les seves complicacions.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.