Serom i Agefred fan una donació a 'Realitat Millorada', el projecte de remodelació de l’Àrea d’Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron

Vall d’Hebron va signar el 2021 un acord de col·laboració amb la Fundació Small, Fundació Aladina i Fundació A.Bosch per dur a terme l’ampliació i reforma de l’Àrea d’Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques.

01/12/2023

A finals del passat mes d'abril, van començar les obres de reforma integral de l'Àrea d'Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d'Hebron. I per fer-ho possible, Vall d'Hebron va signar un acord de col·laboració amb la Fundació Small, la Fundació Aladina i la Fundació A. Bosch per recaptar fons. Així va néixer Realitat Millorada. Un projecte que reforça l'aposta de Vall d'Hebron de centrar l'atenció hospitalària en el pacient i la seva família; procurant el seu màxim benestar amb espais funcionals i còmodes que també permetin als professionals sanitaris desenvolupar el seu treball en les millors condicions possibles. I ara, les empreses Serom i Agefred han fet una donació de 47.000 euros a la Fundació Small per contribuir a la remodelació de l'espai.

Laura Lucaya, vicepresidenta de Fundació Small, va mostrar-se agraïda: ‘’Rebem la donació amb molta alegria. Ens fa especial il·lusió que sigui d’un proveïdor; persones que estan treballant en el projecte i que estan motivats i il·lusionats per poder fer-lo realitat’’, explicava. L’empresa de serveis de construcció Serom ha vist néixer el projecte des del primer moment que va posar-se en marxa, ja que estan liderant l’obra perquè el nou espai sigui possible. ‘’Des del primer moment que vam entrar en el projecte vam poder veure la magnitud i la importància de la causa que hi havia darrere’’, explica Marc Marcos, Director General de Serom. Per altra banda, Agefred està treballant estretament amb Serom en les instal·lacions energètiques de la nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques. ‘’Entenem que aquest tipus de donacions fan molta falta. Amb aquesta ajuda esperem poder continuar sumant perquè el projecte pugui tirar endavant’’, afirma Xavier Aixelà, CEO d’Agefred.

Les obres de Realitat Millorada transformaran un espai de 2.646 m² per fer-ho més ampli i lluminós, separant les zones de pacients i familiars de les zones de treball dels professionals i de les àrees d’oci, joc i descans, que tenen un impacte directe en l’estat anímic dels pacients i les seves famílies. Les habitacions seran individuals i el triple de grans, i comptaran amb llit per acompanyants. A més, tindrà una zona específica per a adolescents i adults joves i hi haurà més espai per poder fer recerca, trasplantaments i teràpies avançades. "El projecte Realitat Millorada tindrà un gran impacte en la salut emocional dels nens, nenes i adolescents ingressats a la nova planta i el de les seves famílies. Amb la nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, Vall d’Hebron estarà a l’altura dels centres oncològics internacionals de referència" exposa el Dr. Lucas Moreno, cap del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques.

Serom

Serom és una empresa de serveis de construcció amb capacitat per oferir un servei integral de qualitat en projectes de construcció, rehabilitació i manteniment. El seu propòsit pretén transmetre la voluntat de desenvolupar i fer créixer un model de negoci responsable, sostenible, honest i transparent, basat en una forma de construir respectuosa amb el medi ambient i amb tots els treballadors, col·laboradors i clients, per així afavorir un canvi que beneficiï l’entorn i la societat.

Agefred

Agefred és una empresa de serveis energètics amb una àmplia experiència des de la seva fundació el 1974. Establerta històricament a Espanya, desenvolupa les seves activitats d’instal·lació, manteniment i gestió de l’energia a escala nacional i internacional. La seva missió és oferir un servei integral de l’energia amb la finalitat d’optimitzar el consum energètic, assegurant un estalvi i ús eficient de l’energia.

Fundació Small

La Fundació Small, que va néixer el desembre del 2007 després d’una experiència familiar dels fundadors, centra els seus esforços a recaptar fons d’origen privat i col·laborar estretament amb els hospitals per a ajudar a millorar en la mesura del possible els serveis d’oncologia infantil en dues línies: assistencial, buscant millorar qualsevol aspecte relacionat amb el tractament mèdic que reben els nens; i de suport familiar, per fer més suportables les estades als hospitals dels nens malalts i les seves famílies i impactar d’una forma directa i positiva en la seva experiència hospitalària. En els seus 14 anys de vida, Small ha contribuït amb projectes de petita envergadura, però de gran impacte en la millora de la vida dels nens malalts de càncer, sent el seu major projecte fins avui la construcció del nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

Amb la nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, Vall d’Hebron estarà a l’altura dels centres oncològics internacionals de referència.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.