Sota el lema “Fem un hospital més humà”, Vall d’Hebron aposta per fer un hospital més amable, càlid i empàtic

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron engega una sèrie d’accions a partir del nou decàleg d’humanització per fomentar encara més l’empatia i el respecte dels professionals cap als pacients i persones del seu entorn.

13/12/2022

“Hola. Presenta’t, adreça’t a les persones pel seu nom, tingues cura de la comunicació verbal i no verbal”. Aquest és la primera recomanació del nou decàleg d’humanització de Vall d’Hebron per fer entre tots i totes les professionals un hospital més amable, càlid i acollidor. El decàleg d’humanització és l’espina dorsal del Pla d’humanització 2021-2025 de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, un projecte vertebrat per a un conjunt d’accions que s’estan realitzant i que es fan visibles amb aquesta campanya. Així, Vall d’Hebron aposta des de fa temps per ser un hospital més humà i avança en el seu compromís amb la creació de la Comissió d'Humanització el desembre de 2019 i l’aprovació del Pla d'humanització.

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats.

El decàleg d'humanització

El decàleg d'humanització, amb el lema "Fem un hospital més humà", dona el tret de sortida a un camí que, amb la complicitat i el compromís de tots i totes les professionals com a agents actius, vol aconseguir un hospital encara més humà. Consta de deu recomanacions per a tots els perfils professionals, un per a cada lletra de la paraula “humanitzar”. L’objectiu és animar els i les professionals a millorar l’empatia i el respecte entre persones que cuiden persones.

 

Humanitzar l’assistència hospitalària és adaptar-nos a les necessitats dels i les pacients i de la seva família i afavorir l’atenció integral i individualitzada, que respecti les diversitats

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.