TheGrefg dona suport a Realitat Millorada, el gran projecte de reforma de l'àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron

L’streamer va aconseguir recaptar 153.624,85 dòlars gràcies a l'emissió d'un directe de 30 dies per Twitch que ha donat a la Fundación Aladina: la meitat de la recaptació es destinarà al projecte Realitat Millorada, del qual Fundació Aladina és una de les entitats impulsores juntament amb la Fundación Small i la Fundació Albert Bosch.

16/02/2022

L’streamer TheGrefg ha contribuït amb la seva aportació a impulsar Realitat Millorada, el gran projecte de reforma de l'àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron, que es farà possible gràcies a la col·laboració de Fundación Small, Fundació Albert Bosch i Fundación Aladina. TheGrefg, àlies de David Cánovas, ha vingut a conèixer de primera mà l'Hospital Infantil i ha fet lliurament del xec simbòlic a Paco Arango, president i fundador de la Fundació Aladina, al Dr. Lucas Moreno, cap d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, i a Esther Díaz, supervisora d'Infermeria d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques. TheGrefg va aconseguir la recaptació a través d'una emissió en directe per Twitch de L'extensible de Grefg, que es va allargar 10 segons per cada nou subscriptor i que va acabar durant 30 dies sense interrupció. “Jo no havia vist mai un comptador tan alt durant un extensible”, va comentar TheGrefg durant l'emissió, que va aconseguir més de 88.000 subscriptors i es va allargar 680 hores.


“Gràcies a aquest extensible solidari m'he sentit feliç i ple per poder ajudar a una causa benèfica i donar suport a l'activitat que porta a terme la Fundació Aladina amb els nens i nenes amb càncer i l'Hospital Universitari Vall d’Hebron”, ha reflexionat TheGrefg, que és un dels streamers amb més seguidors d'Espanya, amb un total de 9,5 milions de seguidors en Twitch. L'extensible de TheGrefg va tenir moments memorables com viure les dotze campanades de benvinguda al 2022 en directe, que el va col·locar en el rànquing de Twitch en l'àmbit internacional per acomiadar 2021.


Fundación Aladina i TheGrefg destinaran part de la donació a contribuir a fer realitat el projecte Realitat Millorada. La nova Àrea d'Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron, més àmplia i lluminosa, comptarà amb una superfície total de 2.646 m² que es dividirà en zona infantil, amb 13 habitacions individuals; zona d'adolescents, amb 7 habitacions individuals; zona de trasplantaments, amb 7 llits individuals i espais de descans, entre els quals hi haurà una zona de jocs infantils, espai per a adolescents, espai per a pares, menjador, una nova aula i un nou gimnàs, i una gran terrassa exterior, espai avui inexistent. Gràcies a aquesta reforma, Vall d’Hebron disposarà de tots els espais necessaris per administrar els tractaments mèdics més innovadors i proporcionar un benestar emocional que integri tota la família.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.