Vall d'Hebron acull el congrés més important de Catalunya en cirurgia cardíaca

La Societat Catalana de Cirurgia Cardíaca organitza a l’Hospital el seu XVIII Congrés
Hi assistiran 150 especialistes i hi participaran experts nacionals i internacionals
Un dels principals temes de discussió serà la millor tècnica per al tractament de l’estenosi aòrtica

06/06/2017

​La Societat Catalana de Cirurgia Cardíaca ha escollit el Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari per organitzar el seu XVIII congrés. Es tracta de la trobada més important a Catalunya d’especialistes en aquest camp. Per primera vegada l’entitat, presidida pel Dr. Rafael Rodríguez, metge adjunt del Servei de Cirurgia Cardíaca Vall d’Hebron, ha optat per celebrar el seu congrés a un hospital. I ho ha fet amb un gran èxit de participació, amb 150 inscrits procedents de Catalunya i la resta de l’Estat, gairebé el doble d’altres edicions.

El congrés repassarà, combinant teoria i pràctica quirúrgica (es faran 3 cirurgies en directe), els diferents temes fonamentals de la cirurgia cardíaca. Entre els més destacats, el debat sobre quina és la millor tècnica per al tractament de l’estenosi aòrtica, el TAVI o implantació de vàlvula aòrtica per catèter, o la cirurgia valvular. Altres aspectes destacats que es tractaran seran la valvulopatia aòrtica, la valvulopatia mitral, malalties de l’aorta i la malaltia coronària, així com l’assistència ventricular, el trasplantament cardíac i el tractament de les arítmies. Per fer-ho comptaran amb destacats experts estatals i internacionals.

El Dr. Rodríguez ha explicat que amb aquesta edició del congrés “volem canviar la dinàmica i fer-ho a un hospital ens permet aconseguir-ho i mostrar l’habilitat dels nostres metges”. A l’organització col·laboren l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica-Cardiovascular. L’assistència al congrés és gratuïta per a tots els inscrits.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.