Vall d'Hebron celebra un acte de comiat de prop de 50 residents de Medicina, Infermeria, Radiofarmàcia i Radiofísica

Els residents han passat a l’Hospital d’entre dos a cinc anys, depenent de la seva especialització.

15/05/2024

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha acollit avui l’acte de comiat dels 47 residents de Medicina, Infermeria, Radiofarmàcia i Radiofísica que van iniciar la seva formació els anys 2019, 2021 i 2022.  Els residents han passat a l’Hospital d’entre dos a cinc anys, depenent de la seva especialització, i a partir d’ara, vagin on vagin, s’emportaran l’essència de Vall d'Hebron.

La Dra. María José Abadías, directora assistencial de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i M. Àngels Barba, directora d'Infermeria, han donat la benvinguda als residents i han expressat el seu agraïment per la seva dedicació i treball durant aquests anys de formació. “Ara comença una etapa laboral de dedicació, maduresa i entusiasme a parts iguals. Sou el futur de la professió. El futur és vostre”, ha dit la Dra. María José Abadías. Per la seva banda, M. Àngels Barba ha citat valors essencials per la professió com ara l’empatia, el treball en equip i la facilitat d’adaptació.

A continuació, la Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència i del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, ha pres la paraula per desitjar als residents que “aquest camí que comenceu us ompli de satisfacció en el terreny personal i professional”. I ha tancat recordant els assistents: “Aquí sempre tindreu casa vostra”.

El moment esperat del lliurament de les beques VHIR ha estat a càrrec de la Dra. María José Abadías i la Dra. Begoña Benito, directora del VHIR. Les beques Dr. Carles Margarit han estat concedides al Dr. Samuel López, al Dr. Rafael Oleo i la Dra. Cristina Kirkegaard, mentre que la beca Dr. David García Dorado ha estat atorgada al Dr. Marc Rodrigo.

Tot seguit, la Dra. María José Abadías i la Dra. Mónica Rodríguez han lliurat la beca Aula Vall d'Hebron al guanyador, el Dr. Juan Bañares.

La jornada ha continuat amb una conferència titulada 'La innovació: factor clau per al futur de la sanitat', a càrrec del Dr. Enric Barba, membre del Patronat del VHIO i de la Comissió d'Innovació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Finalment, s’ha procedit a l'entrega dels certificats de residència per part dels tutors als residents de cada especialitat.

Enguany se celebrarà un altre acte de comiat al setembre, quan finalitzaran els residents que van començar la seva residència en plena pandèmia, el 2020.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.