Vall d’Hebron és l’hospital més eficient de Catalunya contra la COVID-19

Es tracta del resultat de l’”Enquesta de Percepció Social del Lideratge en la lluita contra el coronavirus”.

24/05/2020

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és l’hospital més eficient de Catalunya en la lluita contra la pandèmia de COVID-19. Així ho revelen els resultats de l’”Enquesta de Percepció Social del Lideratge en la lluita contra el coronavirus” que impulsa la plataforma d’investigació Ipsos Digital.

L’estudi s’ha fet a 1.000 persones a les quals es deixava escollir tres hospitals de l’Estat d’un llistat de 10 centres sanitaris de referència. A nivell estatal, l’Hospital La Paz ha quedat en primera posició amb un 51% de mencions favorables a la seva eficiència en la gestió de la pandèmia, seguit de la Fundación Jiménez Díaz i l’Hospital 12 de Octubre. L’Hospital Universitari Vall d’Hebron es troba en quarta posició.

Pel que fa a la percepció general del funcionament dels hospitals de referència en la crisi sanitària del coronavirus, el 71 % dels enquestats ha donat una puntuació d’entre 7 i 10 punts sobre 10. Només l’11 % dels participants han puntuat per sota del 5.

L’enquesta es va fer la segona setmana de maig amb una distribució proporcional a la població.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.