Vall d’Hebron i Cochrane Rehabilitation signen un acord de col·laboració

La Dra. Sánchez Raya, cap de la Unitat de Lesions Medul·lars, va signar a París un tractat de col·laboració entre el Servei de Medicina Física i Rehabilitació del Campus Vall d’Hebron i Cochrane Rehabilitation.

30/07/2018

Aquest conveni es va iniciar fa un any i mig amb la Dra. Cuxart, la Dra. Rodríguez, la Dra. Sánchez Raya i amb l’equip del VHIR anaven perfilant el grau de col·laboració, que ha anat canviant per conveni de Cochrane amb Cochrane Rehabilitation. Però no va ser fins al passat 9 de juliol quan en el marc del 12è Congrés Internacional de Medicina Física i Rehabilitació celebrat a París, la Dra. Judith Sánchez Raya va signar amb el Dr. Stefano Negrini l’acord que acreditava la col·laboració entre ambdues associacions.

D’acord amb el Memoràndum firmat a la capital de França, cada organització es compromet a treballar en conjunt per emprendre les següents accions: brindar orientació als autors i editors que escriuen, revisen i publiquen ressenyes i estudis centrats en malalties musculoesquelètiques i rares, espina bífida, amputacions, neurorrehabilitació, cremades, linfedema, rehabilitació cardiorrespiratòria i trasplantada, nens, trastorns de les paraules, i, lesions de medul·la espinal. A més a més de proporcionar constància dintre d’aquests camps, la presentació d’informes de resultats estandarditzats proporcionarà un mètode uniforme de comunicar troballes a través de la literatura mèdica. El Vall d’Hebron Institut recolzarà la disseminació d’informació incloent-hi un enllaç al web de Cochrane Rehabilitation dintre de la pàgina d’inici, i utilitzant les xarxes socials si estan disponibles (en col·laboració amb el comitè de comunicació CR). Com també es mencionarà el Vall d’Hebron Institut de Recerca al web de Cochrane Rehabilitation com una associació associada.

Cochrane Rehabilitation és una xarxa internacional no governamental independent de professionals de la salut i investigadors. Un dels seus objectius és el de garantir que tots els professionals d’aquesta disciplina puguin realitzar la seva pràctica clínica basada en la millor evidència disponible recopilada per revisions sistemàtiques d’alta qualitat.

La Unitat de Rehabilitació Vall d’Hebron forma part del Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR), una institució pública que promou i desenvolupa la investigació biomèdica, la innovació i la docència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.