Vall d’Hebron, millor hospital de Catalunya en gestió de la pandèmia segons MRS

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat valorat com el 4t millor de l’Estat i primer a Catalunya en la gestió durant la pandèmia i com el 5è hospital amb millor reputació de l’Estat. A més, és líder en tres serveis clínics, en les especialitats de Medicina Intensiva, Neurologia i Oncologia Mèdica. Pel que fa a la gestió, en el rànquing d'hospitals amb millors equips de direcció infermera, Vall d’Hebron està en 4t lloc. En millors equips/gestió de la comunicació Vall d’Hebron es situa com el 3r millor de tot l’Estat.

25/05/2021

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) ha donat a conèixer avui els resultats del seu anàlisis dels millors hospitals de l’Estat durant el 2020. Aquests situen Vall d’Hebron com el 4t millor de l’Estat i primer a Catalunya en la gestió durant la pandèmia. D’altra banda, ha estat valorat el 5è hospital públic amb millor reputació, atenent a la qualitat de la seva gestió clínica que té en consideració aspectes com l’hospitalització, l’àrea quirúrgica, les consultes, l’hospital de dia i l’àrea d’urgències. I és líder en tres serveis clínics, en les especialitats de Medicina Intensiva, Neurologia i Oncologia Mèdica. A més, figura com a segon a d’altres quatre serveis: Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Pediatria, Radiodiagnòstic i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica. En aquests tres darrers és el primer de Catalunya en la classificació. Pel que fa al Servei de Cardiologia, Vall d'Hebron es troba en la tercera posició de l'Estat i en la primera a nivell català.

A banda dels rànquings dels millors hospitals de l’Estat, tant públics com privats, i dels millors serveis clínics classificats per 26 especialitats mèdiques, el monitor avalua els millors equips de gestió. Pel que fa a la gestió de la comunicació, els periodistes especialitzats en salut membres de l’Associació Nacional d’Informadors de la Salut (ANIS) han situat Vall d’Hebron com el tercer millor de tot l’Estat. Pel que fa al rànquing d'hospitals amb millors equips de direcció infermera segons gestores d'infermeria, Vall d’Hebron està en 4t lloc.

Per poder fer l’estudi, s’han dut a terme més de 6.777 enquestes a metges i metgesses, infermeres, associacions de pacients, periodistes sanitaris, gerents d’hospitals, gestors d’infermeria, membres de l’administració pública sanitària, responsables de farmàcia hospitalària i directius d’empreses farmacèutiques. A més, Merco avalua 2.853 indicadors objectius de qualitat assistencial de 2.704 serveis clínics.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) compta amb l’aval de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), el monitor corporatiu de referència a Iberoamèrica que avalua la reputació d’empreses i institucions des de l’any 2000. Els resultats de l’estudi es sotmeten a una revisió independent de KPMG seguint la norma ISAE 3000. Els criteris d’avaluació i ponderació de MRS es publiquen a www.merco.info.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.