Vall d'Hebron opta a ser premiat com a hospital amb millors pràctiques en l'experiència del pacient

El premi l’atorga la revista New Medical Economics a partir d’una votació entre els seus lectors.

22/09/2023

El projecte de Participació Ciutadana del nostre hospital és finalista dels premis New Medical Economics amb els que, cada any, aquesta revista reconeix els mèrits d’institucions i professionals dedicats a la gestió sanitària a l'Estat.

El projecte, impulsat per la Coordinació d’Atenció i Participació Ciutadana i la Direcció Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, és una aposta per la creació d’estructures estables i d'escolta activa implicant de forma conjunta a pacients, entitats de pacients i professionals en l’anàlisi i millora de l’experiència del pacient a través de la participació real de tots els actors.

Estem nominats en la categoria 12 – Millors pràctiques en l’experiència del pacient, sota la denominació Hospital Vall d'Hebron, ‘Model ICE-HV de participació ciutadana’. El 'Model ICE-VH de participació ciutadana' neix amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana en salut, assistència sanitària i en recerca tant a nivell individual com col·lectiu. ICE són les sigles de les línies estratègiques del model: la informació, la co-creació i l’estratègia.

Els guanyadors es determinen a través de les votacions del consell editorial i dels lectors, que podeu votar en aquest enllaç fins al 15 d’octubre.

Vall d’Hebron està nominat a millor institució sanitària en la categoria 'Millors pràctiques en l'experiència del pacient'. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.