Vall d’Hebron organitza el 1r Congrés Internacional de Comunicació en Salut

Durant dos dies, professionals de la comunicació d’institucions sanitàries i de recerca, experts en l’àmbit de la comunicació en salut i periodistes especialitzats d’arreu del món es reuniran per debatre.

12/04/2024

Els dies 24 i 25 d’octubre de 2024 celebrarem el 1r Congrés Internacional de Comunicació en Salut, organitzat per Vall d’Hebron i amb el suport de l’European University Hospital Alliance (EUHA). Durant dos dies, professionals de la comunicació d’institucions sanitàries i de recerca, experts en l’àmbit de la comunicació en salut i periodistes especialitzats d’arreu del món es reuniran per debatre sobre els temes claus del present i el futur de la comunicació en aquest àmbit. Temes com la comunicació de les Polítiques Sanitàries, la relació de les institucions de l’àmbit de la salut i dels seus professionals amb els mitjans de comunicació i els periodistes, la creació de noves històries i relats, les fake news, el paper de la Intel·ligència Artificial en les estratègies comunicatives, les crisis de comunicació o el paper dels pacients en la difusió de continguts.

Aquesta trobada internacional, amb participació de ponents d’arreu del món i oberta, presencial i telemàticament a assistents de qualsevol punt del planeta, està dirigida a professionals de la comunicació i del màrqueting, periodistes, estudiants de comunicació, personal del món de la salut, ja sigui en el seu vessant assistencial com de recerca, i tots els ciutadans i ciutadanes que tinguin interès en aquest àmbit. Les conclusions del congrés serviran per elaborar la Guia de Comunicació en Salut que la EUHA compartirà amb la Unió Europea.

En aquest web podeu consultar tota la informació sobre el congrés i com fer la inscripció. Properament s’actualitzarà la informació, amb el programa detallat i la informació de tots els ponents.

Aquesta trobada internacional, amb participació de ponents d’arreu del món i oberta, presencial i telemàticament a assistents de qualsevol punt del planeta.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.