Vall d'Hebron-PROSICS assisteix a la Reunió Mundial d'Associats sobre Malalties Tropicals Desateses de l'OMS

Membres destacats de Vall d'Hebron-PROSICS assisteixen a la Reunió Mundial d'Associats sobre Malalties Tropicals Desateses de l'OMS.

27/04/2017

El gerent de l'Hospital Vall d'Hebron, el Dr. Vicenç Martínez, i els doctors Jordi Gómez i Israel Molina, coordinador i director, respectivament, de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional del Programa de Salut Internacional de l'ICS (PROSICS) i investigadors del Grup de Recerca en Malalties Infeccioses de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) van assistir a la segona Reunió Mundial d'Associats sobre Malalties Tropicals Desateses organitzada per l’OMS que va tenir lloc el passat 19 d'abril a Ginebra, Suïssa.

La invitació a participar en l’assemblea de l’OMS es dóna en reconeixement a la important tasca que des de Vall d'Hebron-PROSICS s'ha fet i es continua fent en la lluita contra les malalties tropicals oblidades.

A l'acte van acudir ministres de sanitat i representants dels Estats Membres, els organismes donants, les fundacions, el sector privat i l'àmbit universitari.

Durant la trobada es va presentar el quart informe mundial de l'OMS sobre Malalties Tropicals Desateses i es van abordar temes com el reconeixement dels èxits de l'última dècada, la necessitat de mantenir els ajuts per assolir els objectius fixats per 2020 en el full de ruta de l’OMS i es va fer una crida als associats perquè un cop superada aquesta data continuïn proporcionant recursos per la causa.

 

Vall d'Hebron-PROSICS

El PROSICS Barcelona va néixer l'any 2012 fruit de la unió de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Drassanes -que treballa des de l'any 1983- i la Unitat de Patologia Tropical del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Vall d'Hebron, en funcionament des de l'any 2008. Forma part del Programa de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut (PROSICS).

Treballa dins l'àmbit de la Medicina Tropical i la Salut Internacional entesa com la disciplina que dóna assistència especialitzada amb un abordatge integral i interdisciplinari a les persones amb patologia tropical, que fomenta la docència i la recerca translacional, que promou el desenvolupament de la Salut Comunitària així com la implementació d'estratègies de salut pública, i que pretén millorar l'accessibilitat a una sanitat de qualitat tant al nostre país com en l'àmbit internacional, mantenint sempre un compromís científic que fonamenti les actuacions preses.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.