Vall d’Hebron tornarà a omplir-se de roses durant la Diada de Sant Jordi

Durant la Diada de Sant Jordi, Vall d’Hebron torna a omplir-se de roses i llibres per celebrar aquest dia. I, a més, tenim una activitat molt especial que hem realitzat amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

19/04/2018

La Diada de Sant Jordi és una de les jornades més especials a Catalunya. I, a Vall d’Hebron, volem celebrar-la amb pacients, acompanyants i professionals. Què pots trobar al nostre Campus durant la Diada? Aquest any estem duent a terme l’acció “Roses amb cor” conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El 17 d’abril es van distribuir targetes en forma de roses entre els passatgers de la línia del Vallès dels ferrocarrils. Aquests van omplir més de 1.600 roses amb missatges d’ànim, dibuixos, etc. El dia de Sant Jordi entregarem aquestes roses als pacients ingressats a Vall d’Hebron, juntament amb llibres i punts de llibre. Els llibres són recollits al llarg de l’any per diferents donacions de pacients, professionals, familiars o acompanyants de Vall d’Hebron. Per cert, si ho desitges també pots compartir el teu missatge d’esperança amb els pacients a través de l’etiqueta #RosesAmbCor a Facebook, Twitter i Instagram.

 

Parades de llibres i roses i música

 No faltaran, evidentment, les parades de llibres i les parades de roses distribuïdes per tot el Campus, i la música de la Coral de l'Hospital Vall d'Hebron. Per exemple, tindrem una parada de roses a Passeig de Gràcia, 16, cantonada per sota de Gran Via, i una altra al davant de l’Hospital General. Comptarem amb l’ajuda de voluntaris de CaixaBank i destinarem tots els beneficis a la campanya solidària “Amb tu, com a casa”. A més, Buenas Migas se suma amb el deliciós Rose Tea de Sant Jordi a la campanya “Amb tu, com a casa”. Si compres aquest té, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar el Nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron, un espai on els nadons prematurs rebran les cures intensives que necessiten per sobreviure i les famílies se sentiran com a casa. Barcelona Global també s’afegeix a aquesta campanya i regalarà roses solidàries als seus associats a la trobada que faran a l’Hotel Mandarín durant la Diada.

 

Aquí tens una llista amb les activitats que farem al Campus durant la Diada de Sant Jordi:

Hospital General

 • Parada de llibres al quiosc de l’empresa Ilunion.
 • Parada de roses al Centre d’Atenció i Seguiment (CAS). Al final de les escales mecàniques que porten a l’entrada general.
 • Parada de roses al davant de l’entrada general de l’hospital.
 • Parada de roses dels estudiants de 5è curs de Medicina de l’Hospital Vall d’Hebron.
 • Concert de la Coral de l'Hospital Vall d'Hebron (14.00 h).

 

Hospital Maternoinfantil

 • Parada de llibres al quiosc de l’empresa Ilunion.
 • Parada de roses dels estudiants de 5è curs de Medicina de l’Hospital Vall d’Hebron.

 

Hospital de Traumatologia

 • Parada de llibres al quiosc de la empresa Ilunion.
 • Parada de roses de Kreamics a l’entrada del semisòtan.
 • Concert de la Coral de l'Hospital Vall d'Hebron (13 h).

 

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat)

 • Parada a la zona esquerra de l’edifici del Cemcat.

 

Feliç Diada de Sant Jordi!

 

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.