Xavier Prats ha lloat l'excel·lència de Vall d'Hebron durant la seva visita al Campus

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

10/04/2017

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i després ha pronunciat la conferència L'estat de la salut a Europa en la que ha fet un repàs de com la tecnologia i els canvis demogràfics estan transformant radicalment les nostres societats i quin impacte tindran sobre la medicina i els sistemes de salut en els països europeus.

Com a agraïment per la seva visita ha rebut de mans del Dr. Vicenç Martínez, Gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, la Dra. Anna Ochoa de Echagüen, Directora Asistencial Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i el Sr. Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, una litografia que reprodueix una de les imatges guanyadores del Concurs de Fotografia Científica del VHIR.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.