Ser solidari, té la seva recompensa!

La teva donació econòmica no només impulsa la salut d'avui i del demà. També t'ofereix beneficis fiscals, independentment de la quantitat donada. En el cas de les persones, aquests són en forma de deduccions en la declaració de la renda i, en les empreses, en l'impost de societats. A més, si hi col·labores durant més de tres anys, els avantatges s'incrementen.

Calcula el teu benefici

Les persones poden desgravar fins al 80 % dels primers 150 euros i, a partir d'aquesta xifra, el 35 %. Per exemple, si fas una donació de 180 euros (de manera puntual o en petites donacions mensuals), recuperaràs en la declaració de la renda 130,50 euros (120 euros dels primers 150 euros, i 10,50 euros dels 30 restants, que fan un total de 180 euros de donatiu anual). Quan un donant ha fet aportacions a Vall d'Hebron durant tres anys seguits, es podrà desgravar el 40 % de l'import donat. En el cas d'una empresa, aquesta pot deduir-se fins al 35 % de la donació en l'impost de societats, amb un límit del 10 % sobre la base imposable. A partir del tercer any, aquest import s'incrementa fins al 40 %.

Gràcies a la teva solidaritat, podem...

Projecte de recerca

Impulsar projectes de recerca

En la medicina i en la vida hi ha una cosa que no té preu: el temps. El teu donatiu ens ajuda a incrementar la recerca i incorporar tecnologia punta, amb l'objectiu de millorar els tractaments actuals i la qualitat de vida dels pacients.

Compra temps
Fons marí

Ambientar i rehabilitar espais

Mitjançant la teva solidaritat hem creat espais més amables, com l'Estació Lunar, una habitació de teràpia metabòlica per a infants amb càncer, o l'Hospital de Dia Pediàtric Polivalent, ambientat en el fons marí.

Dona ara
Nen hospitalitzat amb un cotxe

Millorar el benestar dels pacients

Amb la teva aportació hem posat en marxa projectes com els Kits de Distracció, un programa amb un objectiu clar: rebaixar l’angoixa de tots els infants durant les diferents proves mèdiques que els fem a l’hospital.

Col·labora-hi
Formulari de contacte

Ets un particular o una empresa?

 

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.