Cirurgia ortopèdica i traumatologia

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron està acreditat per la formació de sis residents per any a la Unitat Docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. El nucli de la Unitat Docent el forma el Servei de Traumatologia, amb la participació dels Serveis de Medicina Intensiva, Cirurgia Vascular, Cirurgia Plàstica i la Secció de Reumatologia

La cirurgia ortopèdica i traumatologia és l'especialitat que inclou la prevenció, la valoració clínica, el diagnòstic, el tractament quirúrgic i no quirúrgic, i el seguiment fins al restabliment funcional definitiu, dels processos congènits, traumàtics, infecciosos, tumorals, metabòlics, degeneratius i de les deformitats i trastorns funcionals adquirits de l’aparell locomotor i de les seves estructures associades.

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè faràs rotacions a diversos Serveis relacionats amb Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, com ara: Urgències, Unitat de Cures Intensives de Traumatologia,  Cirurgia Plàstica i Cremats, Cirurgia Vascular o Reumatologia.
  • Perquè podràs adquirir coneixements de selecció, indicació i realització dels procediments terapèutics manuals i instrumentals, cruents i incruents, aplicables a l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.
  • Perquè també adquiriràs els coneixements farmacològics per a la seva indicació i aplicació a les alteracions del desenvolupament, la forma i la funció dels membres, la columna vertebral i les estructures associades.
  • Perquè et formaràs en Rehabilitació i Medicina Física.
  • Perquè podràs participar en sessions clíniques i de planificació quirúrgica.

Itinerari formatiu transversal comú

R1

Immersió

ABAT: Agents biològics altament transmissibles

Habilitats comunicatives

Investigació

Bioètica

eTEAMS I: Habilitats no tècniques

CUSAM I: Habilitats en orientació diagnòstica bàsica

R2

Biblioteca

eTEAMS II

R3

eTEAMS III

R4

eTEAMS IV: Curs bàsic d'instructors en simulació clínica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.