Maneig de la ventilació i la via aèria en el pacient pediàtric i neonatal en l’àmbit del transport

El maneig de la via aèria forma part fonamental de l’activitat del SEM Pediàtric, per això se sol·licita formació específica al Servei d’Anestesiologia de Vall d’Hebron.

Un cop detectades les necessitats, es dissenya una formació que abasta aspectes teòrics, revisió de les darreres publicacions amb relació a algoritmes adaptats a l’atenció prehospitalària, i d’habilitats tècniques.

Dirigit a:

Professionals sanitaris

El primer bloc teòric és presencial i es tracten temàtiques com són els algoritmes d’actuació i recomanacions en l’accés de la via aèria difícil, seqüència d’intubació ràpida i farmacoteràpia o accés quirúrgic de la via aèria. 

En el bloc pràctic s’organitzen cinc tallers de simulació que finalitzen amb un debriefing clínic TALK. També es practica en un total de cinc escenaris de simulació.

Objectiu

Dotar als professionals de coneixements teòrics sobre el maneig bàsic i avançat de la via aèria pediàtrica integrats a la pràctica clínica amb simulació de diferents pacients i escenaris.

Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.