El grup treballa en la comprensió dels mecanismes que intervenen el la fisiopatologia renal, una de les línies principals és el rol que hi tenen els andrògens. Una altra part important dels esforços del grup es dedica detecció precoç de biomarcadors per a la disfunció renal, amb anàlisis proteòmics d’alt rendiment en mostres de sang i orina de pacients trasplantats sota diferents règims d’immunosupressors. La relació amb nefròlegs, uròlegs i patòlegs de la institució promou col·laboracions amb l’objectiu d’identificar biomarcadors potencials i dianes terapèutiques que puguin ser útils en futures intervencions clíniques.

A nivell pediàtric, s’investiga en malalties renals hereditàries, síndrome urèmica hemolítica, glomuroesclerosi focal i segmental, diàlisi pediàtrica, trasplantament renal pediàtric, i malalties renals cròniques en infants i adolescents. En adults, el grup treballa sobre càncer i trasplantament renal.

També es treballa en la possibilitat de l’ús de sensors per a detecció de biomarcadors i nanoconjugats per l’alliberament farmacològic obren noves perspectives per al seguiment de pacients i teràpia dirigida.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.