Ha establert un programa pioner de detecció d’afeccions cardíaques congènites i anormalitats cromosòmiques. També investiguen l’impacte a llarg termini d’un entorn advers durant la gestació per a la salut maternal i infantil (restricció de creixement, preeclàmpsia, prematuritat, càncer de mama en l’embaràs). Altres línies de recerca estan dedicades a les afectacions que poden tenir l’obesitat o el càncer de mama en l’embaràs.

Ho fan juntament amb l’impuls d’una xarxa competitiva multidisciplinària dedicada a l’educació i formació de personal de recerca, amb la finalitat final de generar valor en el camp de la salut materna i fetal.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.