El grup continua amb el programa d'IMRT en tumors pediàtrics, ginecològics i gastrointestinals. Actualment desenvolupa el programa de radioteràpia estereotàctica extracranial per al càncer de pulmó i pàncrees, i metàstasis de pulmó, fetge i os.

Alhora treballa per millorar els programes de control de qualitat i desenvolupar noves tècniques. I estudiar noves combinacions terapèutiques amb radioteràpia i inhibidors EGFR en el càncer de cap i coll i en tumors gastrointestinals.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.