Els projectes actuals del grup se centren en la facilitat dels estudis correlatius clinicomoleculars al VHIO. Proporciona orientació als metges oncòlegs i biòlegs del càncer durant el desenvolupament, validació i interpretació de proves "omics" que tenen aplicació clínica directa. També desenvolupa i s’ocupa del manteniment de bases de dades clinicomoleculars, un recurs per als oncòlegs mèdics, patòlegs moleculars i investigadors translacionals de la institució; així com del manteniment de la Gene Drug Knowledge Database (GDKD) (doi: 10.7303 / syn2370773), una base de dades estructurada que utilitza una terminologia estandarditzada per descriure les associacions que integren diferents anotacions: tipus de tumors, gens, variants, els patrons de resposta / resistència als agents aprovats i experimentals sota investigació clínica i els seus respectius identificadors de PubMed.

Treballa per al foment de les activitats de recerca en col·laboració entre els científics computacionals d'oncologia, amb el focus en el modelatge predictiu i pronòstic, la identificació dels "cancer drivers" i el potencial de convertir-los en dianes en tumors sòlids.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.