El grup de patologia molecular està format majoritàriament per anatomopatòlegs mèdics del Servei d’Anatomia Patològica de l’hospital. Els seus estudis se centren en els models d’estrès cel·lular, que els permetin identificar els mecanismes pels quals les cèl·lules tumorals són més resistents a factors com la hipòxia, la falta de nutrients o el dany genòmic.

El grup treballa tant en la vessant bàsica de la recerca com en la clínica. D’una banda, estudiant els mecanismes de la biologia tumoral i la progressió maligna, i de l’altra caracteritzant possibles marcadors tumorals. També, en coordinació amb altres grups de recerca, treballa en diversos estudis col·lectius relacionats amb la vessant histopatològica dels respectius projectes d’investigació.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.