Sra. Adela Amat Huerta

Institucions

Hospital General

Trasplantaments

Infermera assistencial des de 2002, he treballat en l'àmbit de les cures infermeres en les unitats d'hospitalització medicoquirúrgiques i Hematologia adults. Des de 2013 desenvolupo la meva activitat infermera en l'àmbit de la gestió de les cures infermeres

Currículum

Activitat assistencial hospitalària, en diversos àmbits: hospitalització en diferents unitats quirúrgiques i oncohematologia adults des del 2002 fins al 2013. Activitat investigadora com infermera de recerca del VHIR i participant com a col·laboradora en diversos estudis que s'han dut a terme en el nostre centre. Activitat docent com a professora col·laboradora en l'àmbit de postgrau en EUI Gimbernat i EUIF Blanquerna. Títol de Postgrau d'Infermeria en Cirurgia General i Especialitats i Màster en Infermeria Oncològica Activitat gestora des del 2013 en la Unitat d'Hospitalització d'Urologia i Cirurgia Hepatobiliopancreàtica-Trasplantament Hepàtic adult Títol Màster Lideratge i Gestió de Serveis d'Infermeria.

Institucions

Hospital General

Trasplantaments

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.