Sra. Adela Amat Huerta

Institucions

Hospital General

Trasplantaments

Supervisora d’infermeria, Àrea de coneixement Trasplatament d’órgan sólid, desenvolupo la meva activitat infermera en l'àmbit de la gestió de les cures infermeres

Currículum

Màster Lideratge i Gestió de Serveis d'Infermeria
Master Infermeria Oncològica
Activitat gestora des de 2013 a les unitats d’hospitalizació: Urologia, Cirurgia Hepatobiliar i Cirurgia Toràcica fins 2020.
Activitat assistencial a les unitats d’hospitalització Cirurgia cures postquirúrgiques, Oncohematologia i Trasplantamens hematopoyètic adult fins al 2013.
Activitat investigadora com infermera de recerca del VHIR i participant com a col·laboradora en diversos estudis que s'han dut a terme en el nostre centre.
Activitat docent: Coordinadora formació continuada interna per a infermeria en Urologia, Cirurgia Hepatobiliar i Trasplantaments
Professora col·laboradora en l'àmbit de postgrau en EUIF Blanquerna i EUI Gimbernat

Institucions

Hospital General

Trasplantaments

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.