Dra. Natalia Ramos Terrades

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Actualment soc adjunt de la secció de Nefrologia clínica i Hemodiàlisi del Servei de Nefrologia de l'HUVH, on treballo des del 2006 després de finalitzar la residència en aquest mateix hospital, i investigadora del grup de Nefrologia i Trasplantament Renal del Vall d'Hebron Institut de Recerca.

Currículum

Vaig realitzar la tesi doctoral el 2010 sobre la disfunció endotelial en la hipertensió. La meva àrea d’expertesa és el Fracàs renal agut, especialment en el pacient crític, així com en les tècniques de depuració renal i afèresis. Per altra banda, la meva tasca assistencial és amb la patologia renal amb relació a les gammapaties monoclonals i el fracàs renal agut amb relació al Mieloma l'Amiloïdosi on participo en els diferents comitès assistencials. Finalment, em dedico a la patologia renal en relació amb el complement havent participat en diferents publicacions en aquest àmbit.

Actualment soc vocal del Grup de Fracàs Renal de la Societat Catalana i secretaria del Grup de Fracaso Renal Agudo de la Societat Española de Nefrologia. Soc membre del Grupo de Aféresis de la mateixa Societat.

Com a membre del grup de recerca participo activament en els diferents projectes de recerca i assajos clínics sent membre del grup de CSUR de Glomerulars Complexes de l’Hospital de la Vall d’Hebron.
Natalia Ramos Terrades

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Nefrologia i trasplantament renal

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.