Dra. Adriana Agell Sogbe

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica

Tècnic Superior

Dra. Adriana Agell Sogbe Sóc Odontòloga Especialista en Ortodòncia, Ortopèdia Dentofacial i Ortodòncia Prequirúrgica. La meva activitat a l'Hospital comença per la necessitat d'ortodòncia en pacients amb Diferències Facials, desenvolupant l'àrea d'Ortopèdia Pre Quirúrgica a Nadons amb Fissura Labiopalatina dins de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica, actualment estem en la creació d'un programa que ens permeti oferir ortopèdia i ortodòncia als pacients amb anomalies craniofacials en totes les etapes del seu tractament.

Currículum

Llicenciada en Odontologia el 2003 i Màster d'Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial el 2008 a la Universidad Central de Venezuela, sent docent durant 8 anys a la mateixa institució. A l'Hospital Sant Joan de Déu de Caracas Venezuela vaig treballar com a Ortodoncista durant 6 anys especialment en l'atenció de pacients amb Fissures Facials.
Postgrau de Gestió i Direcció de Clíniques Dentals a la Universitat de Barcelona el 2015
Títol d´Expert en Cirurgia Ortognàtica i Ortodòncia PreQuirúgica a la Universitat Internacional de Catalunya el 2017.
Doctorat en Cirurgia i Ciències Morfològiques. Cum Laude. Universitat Autonoma de Barcelona 2023
Vaig començar el 2016 com a assessora del programa d'Ortopèdia Prequirúrgica per al Nadó amb Fissura Labiopalatina de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica.
Des d'abril del 2018 sóc Ortodoncista de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica i actualment em trobo desenvolupant un programa d'Ortodòncia per a pacients amb Diferències Facials.
Sóc membre de la Sociedad Venezolana de Ortodoncia, Sociedad Española de Ortodoncia y Sociedad Española de Fisuras Faciales.
A banda de treballar en el sector privat com a ortodoncista, realitzo cooperació humanitària internacional amb Operation Smile Internacional, Operation Smile Morocco i Smile Train.
Adriana Agell Sogbe

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica

Tècnic Superior

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.