Sra. Aitana Plaza Raimundo

Institucions

Sóc infermera amb experiència en l'àmbit de la salut mental. Actualment, sóc infermera en l'àmbit de la investigació clínica, portant a terme l'execució d'assajos clínics i projectes d'investigació. La satisfacció de poder contribuir en la recerca de nous tractaments m'ha portat a seguir dedicant-me en aquest sector. Actualment desenvolupo la meva activitat com a infermera de recerca a la Unitat de Suport a la Investigació Clínica del VHIR, col·laborant amb diferents serveis de l'hospital.

Currículum

Des del 2018 fins al 2021 em vaig formar i treballar com a infermera de salut mental treballant amb diversos grups especialitats (Unitat d'aguts de l'hospital de Granollers, Mataró, Hospital de dia de Mollet, residencia, Fundació Catalònia). Alhora em vaig formar en investigació clínica com a becària de recerca de la Universitat Internacional de Catalunya col·laborant en la realització de diversos projectes d'innovació docent.

Al 2021 em vaig incorporar a l'equip de la Unitat de Suport a la Investigació Clínica (USIC) del VHIR, situat a la planta 13 de l’Edifici MaternoInfantil. El nostre dia a dia consisteix a col·laborar amb els investigadors que tenen projectes d’investigació i necessiten el suport d’infermeria ja sigui per a procediments requerits pel protocol com amb el processament de mostres.

Tinc formació en Bones Pràctiques Clíniques i certificat IATA (gestió i transport de mostres biològiques). El 2021 vaig finalitzar el Màster en Investigació Clínica impartit per la UIC.
Aitana Plaza Raimundo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.