Dra. Asunción Torrents Fernández

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Soc especialista en cardiologia i he desenvolupat la meva vida professional bàsicament a unitats de crítics cardiològics. En els últims 25 a, la meva activitat professional es desenvolupa a la Unitat de Post-operats de Cirurgia Cardíaca, amb activitat clínica i docent.

Currículum

Vaig iniciar la meva vida laboral a l'Hospital de la Vall d'Hebron l'any 1987 com a metge contractat per guàrdies a la Unitat Coronària. Posteriorment Metge adjunt interí a la UCC. Facultatiu estatutari des de desembre 2006. L'any 1993 vàrem inaugurar la Unitat de Postoperatori de Cirurgia Cardíaca. Unitat independent de la Unitat Coronària. Va ser una unitat pionera en el tractament del malalt intervingut de cirurgia cardíaca i un model que s'ha implementat a centres de tot el país. Durant aquests anys la meva vida professional ha estat fonamentalment clínica en l'entorn del postoperatori immediat de cirurgia cardíaca. En els últims anys som referent en el maneig del postoperatori dels malalts adults amb cardiopaties congènites (amb o sense cirurgies prèvies). La meva activitat professional es desenvolupa, també, en l'àmbit docent amb residents de diverses especialitats que provenen tant del nostre hospital com d'altres.
Asunción Torrents Fernández

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.